U zoekt een mazouttank voor de verwarming van uw woning of commerciële ruimte? U wenst diesel te tanken binnen het bedrijf? Mazouttanks Bollaert heeft een voorraad van 300 mazouttanks te koop.

 • Mazouttank PE-HD koppelbaar
  Mazouttank PE-HD koppelbaar
  Volume : 750 liter à 2.000 liter
  Bekijken
 • Tank PE-HD rechthoekig met pomp
  Tank PE-HD rechthoekig met pomp
  Volume : 750 liter à 2.000 liter
  Bekijken
 • Tank PE-HD voor binnen en buiten
  Tank PE-HD voor binnen en buiten
  Volume : 1.340 liter à 10.000 liter
  Bekijken
 • Mazouttank rechthoekig in metaal
  Mazouttank rechthoekig in metaal
  Volume : 1.200 liter à 19.500 liter  Bekijken
 • Webshop tankkopen.be
  Webshop Tankkopen.be
  Directe verkoop van onze tanks met alle benodigde informatie


  Ga naar onze webshop
 • Prijs mazouttank
  CONTACTEER ONS NU VOOR PRIJS EN INFORMATIE
  bovengronds of ondergronds
  in metaal of kunststof
  van 125 liter tot 50.000 liter
  mobiel, verwarming of met pomp
  Bekijken

Mazouttanks te koop: bestel online

Onze mazouttanks, te koop en te bezichtigen in ons magazijn te Wetteren, zijn verkrijgbaar vanaf 400L en zijn er tot meer dan 50.000L. Via onze website www.mazouttank.be kan u ook alle beschikbare tanks bezichtigen, en de volumes en afmetingen controleren die het best voor u geschikt zijn. Onze prijzen voor mazouttanks zijn zeer competitief en wij leveren gratis in heel België.

Neem gerust de proef op de som en doe vandaag nog een aanvraag via ons contactformulier. Binnen de 2 werkdagen krijgt u een persoonlijk antwoord aangaande prijzen mazouttanks.


Prijzen mazouttanks: bestel telefonisch

Is het dringend of hebt u wat minder geduld? Bel nu naar 09/3691381. Een professionele medewerker formuleert onmiddellijk een antwoord op uw vraag aangaande mazouttanks, u wordt dus niet oneindig vaak doorverbonden voor de meeste vragen. Bij de eerste oproep hebt u dus een professionele ervaren medewerker aan de lijn. Mazouttanks zijn namelijk ons vak.

Bent u overtuigd na vlotte hulp via telefoon of hebt u een passende offerte ontvangen via mail of fax voor de door u gewenste mazouttank, dan kan u even vlot en snel bestellen op dezelfde manier. Wij leveren snel en vlot met eigen vrachtwagen. Bollaert = > 300 mazouttanks te koop.