Werftanks in metaal

"Heavy duty"

Grote volumes mogelijk

Volumevork :
400 liter tot 2.100 liter

Overzicht metalen werftanks
Detail van metalen werftank Metalen werftanks Overzicht metalen werftanks

Metalen werftanks voor mazout van 400L tot 2.100L zijn verkrijgbaar met 12 volt, 220 volt of manuele pomp. Deze stalen "heavy duty" werftank kan getild worden met een heftruck en ook met de 2 of 4 hijsogen met een kraan geladen of gelost worden, zelfs in gevulde toestand. Het pompsysteem en de mazout zitten veilig in de afsluitbare ruimte boven deze werftanks.

Ontdek de eigenschappen en prijzen van ons gamma metalen werftanks via onderstaande link.


Werftanks in kunststof

Mobiel

Vrijgesteld van de ADR wetgeving

Volumevork :
200 liter tot 450 liter

Overzicht kunststof werftanks

Dit is zowat de meest mobiele en toch complete werftank die u maar kunt wensen: een HDPE kunststof werftank met een volume tot 450L, inclusief pompsysteem. U kan kiezen voor een werftank met een deksel, zodat alles onder een met sleutel afsluitbare kap zit. We hebben in ons gamma ook een heel compacte open werftank van 200 liter. Al onze kunststof mobiele brandstoftanks kunnen zonder meer vervoerd worden. Ze zijn namelijk vrijgesteld van de ADR wetgeving wegens het beperkte volume.

Ontdek de eigenschappen en prijzen van ons gamma mobiele werftanks in HDPE via onderstaande link.


Werftanks voor AdBlue

Mobiel

Alle gebruikte materialen = UV-conform

Volumevork :
200 liter

Overzicht AdBlue werftanks

Dit type werftanks in PE is speciaal geschikt voor AdBlue. Deze AdBlue werftanks zijn beschikbaar in 200 liter en vormen de ideale oplossing voor wie een compacte en mobiele AdBlue tank zoekt. Deze mobiele tank is zeer robuust en eenvoudig te transporteren: er zijn uitsparingen voorzien zodat de tank zelfs gevuld gemakkelijk verplaatst kan worden met een heftruck of een transpallet.


Transport van werftanks

Welke vloeistoffen u mag transporteren en in welke hoeveelheden, ligt vastgelegd in de Europese ADR-wetgeving. Gezien de ADR-regelgeving een complexe materie is, trachten we onze klanten al een korte toelichting te geven rond het transport van gevulde werftanks en de al dan niet verplichte ADR-voorschriften.

Bekijk hier wat de ADR-wet inhoudt, en of deze voorschriften voor u van toepassing zijn of niet.