Werftanks in metaal

"Heavy duty"

Grote volumes mogelijk

Prijsindicatie :
vanaf 1049 euro

Volumevork :
400 liter tot 3.000 liter

Overzicht metalen werftanks Detail van metalen werftank Metalen werftanks Overzicht metalen werftanks

Metalen werftanks voor mazout van 400L tot 3.000L zijn verkrijgbaar met 12 volt, 220 volt of manuele pomp. Deze stalen "heavy duty" werftank kan getild worden met een heftruck en ook met de 2 of 4 hijsogen met een kraan geladen of gelost worden, zelfs in gevulde toestand. Het pompsysteem en de mazout zitten veilig in de afsluitbare ruimte boven deze werftanks.

Prijs werftank metaal 400L - 2100L

Prijs werftank metaal 2500L - 3000L

Werftanks in kunststof

Mobiel

Vrijgesteld van de ADR wetgeving

Prijsindicatie :
vanaf 399 euro

Volumevork :
125 liter tot 450 liter

Overzicht kunststof werftanks Kunststof werftank - serie 125 tot 300 liter Detail van kunststof werftank - 450 liter Detail van kunststof werftank - 200 liter

Dit is zowat de meest mobiele en toch complete werftank die u maar kunt wensen: een HDPE kunststof werftank met een volume tot 450L, inclusief pompsysteem. U kan kiezen voor een werftank met een deksel zodat alles onder een met sleutel afsluitbare kap zit. We hebben in ons gamma echter ook de heel vlotte en open 200 liter die compact vervoeren mogelijk maakt. Deze mobiele brandstoftanks kunnen zonder meer vervoerd worden. Ze zijn namelijk vrijgesteld van de ADR wetgeving wegens het beperkte volume van maximum 450L.

Ontdek ons gamma mobiele werftanks in HDPE van 125L tot 450L

Prijs open werftank 200L in HDPE

Prijs werftank 125L tot 300L in HDPE

Prijs werftank 450L in HDPE

Werftanks in metaal / kunststof

Geïntegreerde pallet en handvaten

5 jaar fabriekswaarborg

Prijsindicatie :
vanaf 739 euro

Volumevork :
700 liter tot 1.000 liter

Overzicht metalen / kunststof werftanks Werftank in gegalvaniseerd staal/HDPE Werftank in gegalvaniseerd staal/HDPE met pomp Detail werftank met pomp

Werftanks in gegalvaniseerd staal/HDPE bestaan uit een metalen buitenwand en een kunstof binnenwand. De werftanks zijn beschikbaar in 700L en in 1.000 L, en voorzien van een stalen pallet waardoor de werftank makkelijk kan geladen en gelost worden met een heftruck.

Prijs werftank 700L en 1000L

Werftanks voor AdBlue

Mobiel

Alle gebruikte materialen = UV-conform

Prijsindicatie :
vanaf 399 euro

Volumevork :
200 liter tot 450 liter

Overzicht AdBlue werftanks

Dit type werftanks in PE is speciaal geschikt voor AdBlue. Deze AdBlue werftanks zijn beschikbaar in 200 en 450 liter en vormen de ideale oplossing voor wie een compacte en mobiele AdBlue tank zoekt. Deze mobiele tank is zeer robuust en eenvoudig te transporteren: er zijn uitsparingen voorzien zodat de tank zelfs gevuld gemakkelijk verplaatst kan worden met een heftruck of een transpallet.

Prijs AdBlue werftank PE 200L

Prijs AdBlue werftank PE 450LTransport van werftanks

Welke vloeistoffen u mag transporteren en in welke hoeveelheden, ligt vastgelegd in de Europese ADR-wetgeving. Gezien de ADR-regelgeving een complexe materie is, trachten we onze klanten al een korte toelichting te geven rond het transport van gevulde werftanks en de al dan niet verplichte ADR-voorschriften.

Bekijk hier wat de ADR-wet inhoudt, en of deze voorschriften voor u van toepassing zijn of niet.

Vragen?

Contacteer ons vrijblijvend voor een oplossing op uw maat.

Professioneel Advies - Bel Nu !

Bel ons op tijdens de kantooruren:
C
O
N
T
A
C
T

TO TOPback to top

© Mazouttanks Bollaert 2021